BOLAB

Asiakaspalvelu

Verkkokaupan tilauksia koskevissa asioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme 044 242 5678 tai sähköpostilla info@bolab.fi

Luhta Home

Luhta Home on modernia skandinaavista kodinsisustusta. Inspiraation lähteenä on Suomen ainutlaatuinen luonto. Malliston väreissä yhdistyvät selkeys, raikkaus ja rento elämäntapa.

Luhta Home malliston tuotteita on helppo yhdistellä toisiinsa ja niillä voi rakentaa kokonaisuuksia kodin eri tiloihin. Väreissä yhdistyvät selkeys, raikkaus ja rento elämäntapa.Luhta Home -tuotteet sisältävät uutuuksia sekä klassikkotuotteita. Ne ovat myös aina mieleinen ja lämmittävä lahja.

Tuotteissa käytetään aina laadukkaita materiaaleja. Esimerkiksi puuvillatuotteet ovat aina 100% puuvillaa, pyyhkeissä on käytetty kaksoiskierteistä puuvillalankaa ja PET-merkinnän tuotteet tarkoittavat sitä, että ne on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista ja ovat kierrätettävissä uudelleen.

Luhta Home -tavaramerkki kuuluu Luhta Sportswear Company -konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista vaatetus- ja tekstiilialan yrityksistä.

luhtahome_square.png

Luhta Sportswear Company -konserni

Luhta Sportswear Company -konserni on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan toimijoita. Konserni työllistää noin 1590 henkilöä ja tekee noin 246 miljoonan euron liikevaihdon. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori.

Yritys tunnetaan tänä päivänä monipuolisista erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksin kohdennetuista tuotemerkeistään: Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril’s, O.i.s ja Your FACE. Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska. Lisäksi yhtymän vähittäiskauppaketjut Aleksi 13, Luhta Brand Store, TopSport ja Your FACE kattavat myymäläverkostoillaan koko maan.

Bolab.fi

Bolab.fi on Luhta Home -tuotteiden virallinen ja valtuutetun suomalaisen SB Ecommerce Group Oy:n hallinnoima verkkokauppa.

SB Ecommerce Group Oy (Y-tunnus: 2470627-8)

Aleksanterinkatu 26 A

15140 Lahti

Kaikkiin verkkokaupan tilauksia kokeviin asioihin vastaa SB Ecommerce Group Oy:n asiakaspalvelu 044 242 5678 ja sähköposti info@bolab.fi.

Polap Team Oy, Bolab (Y-tunnus: 2624965-6), Luhta Home-malliston virallinen jälleenmyyjä

Tiilimäenkatu 9 15680 Lahti

Osoitteessa ei ole asiakaspalvelua eikä osoitteeseen oteta vastaan asiakaspalautuksia.